Nieuws

The future is yours

Dream your life, live your dreams & make it happen.

Je werkt hard en met bezieling. Je hebt een duidelijk beeld voor ogen van wat je graag wilt bereiken in het leven. Ondanks jouw inzet heb je toch het gevoel dat er meer in jouw schuilt dan je in de praktijk kunt laten zien.

Ik kom graag in contact met mensen die voor zichzelf de beslissing hebben genomen, dat zij meer willen bereiken in het leven. Mensen met een duidelijke motivatie om iets in hun huidige werk-/en/of leefomstandigheden te willen veranderen. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat jouw huidige (werk) situatie problematisch is en dat je hierdoor een zekere noodzaak hebt tot verandering. Ook als je een prima baan hebt, kun je de motivatie hebben om jouw carrière een andere wending te geven en te kiezen voor een gezonde en onbezorgde toekomst.

Een gezonde en onbezorgde toekomst; wie wil dat niet? Deze toekomst is te realiseren in de markt van Wellness en Lifestyle. Het gaat om een sterk groeiend markt, met name in de Euregio. De komende tijd zal dit niet anders zijn en daarom wil ik graag, mijn team uitbreiden met ambitieuze business talenten. Talenten die graag willen bouwen aan een gezonde en onbezorgde toekomst voor de business, het team, onze klanten en
belanrijker nog...... voor jou zelf.

Hieronder tref je het profiel van ambitieuze business talenten. De omschreven talenten en competenties zijn in mijn ogen de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle carrière in deze business.

Het belangrijkste is dat jij jezlf herkent in deze talenten en competenties. leeftijd, opleidingsniveau, opleidingsrichting en werkervaring komen hierbij op de tweede plaats. De reden hiervoor is dat ik de talenten (kwaliteiten) van mensen verkies boven branche specifieke kennis en vaardigheden.
Kortom; ik kom graag in contact met personen die beschikken over inzet en bezieling.

Ambitieuze business talenten

Sociaal. Anderen helpen. Samenwerken. Iemand leren zichzelf te helpen.
Resultaat gericht. Teamgeest. Jezelf ontwikkelen. Doener. Doorzetter
Creatief. Out of the box. Communicatief.

Als je jezelf herkent in het profiel en interesse hebt in het werken aan een gezonde en onbezorgde toekomst, neem dan gerust contact op en denk eens na over de volgende vragen

  • Wie ben jij
  • Wat is jouw persoonlijkheid
  • Wat drijft jou
  • Welke droom wil jij realiseren

Van der Bruggen Ilse